Tražite među proizvodima

Višenamjenski usisivači

VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 3 PREMIUM
Trenutno nedostupno

WD 3 PREMIUM

Ocjenite
Nezavisni i energetski efikasan višenamjenski usisivač WD 3 Premium sa robusnim rezervoarom od nerđajućeg čelika zapremine 17 l, otpornim na koroziju, patronskim filterom, kao i novim priborom.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 4 PREMIUM
Trenutno nedostupno

WD 4 PREMIUM

Ocjenite
Višenamjenski usisivač WD 4 Premium. Izuzetno snažan i energetski efikasan. Robusni 20-litarski rezervoar od nerđajućeg čelika, filter s ravnim naborima i parkirni položaj za prekide u radu.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 3 BATTERY
Trenutno nedostupno

WD 3 BATTERY

Ocjenite
Akumulatorski višenamjenski usisivač WD 3 Battery s platforme Battery Power 36 V sa specijalnim priborom za čišćenje podova i ručno čišćenje. Baterija se nabavlja zasebno.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 4 PREMIUM CAR
Trenutno nedostupno

WD 4 PREMIUM CAR

Ocjenite
Višenamjenski usisivači WD 4 Premium. Velika snaga i energetska efikasnost. Plastični rezervoar 20 l, filter s ravnim naborima, duga mlaznica za međuprostore i komplet auto-četki.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 5 PREMIUM
Trenutno nedostupno

WD 5 PREMIUM

Ocjenite
WD 5 Premium: veoma jak i efikasan višenamjenski usisivač sa prohromskim rezervoarom od 25 l, filterom s ravnim naborima u skidivoj kaseti i funkcijom čišćenja filtera i funkcijom duvanja.
Usisivač za mokro i suvo usisavanje 1000W
- 15%

WD 2 PLUS

Ocjenite
DREAM TEAM AKCIJASnažni i energetsko efikasni višenamjenski usisivač WD 2 predstavlja sebe sa snažnom i otpornom plastičnom posudom od 12l i idealan je uređaj početne klase.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 3
- 10%

WD 3

Ocjenite
Super nezavisni i energetski efikasan višenamjenski usisivač WD 3 opremljen je plastičnim rezervoarom od 17 l, patronskim filterom, kao i novim priborom.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 1 COMPACT BATTERY
AKCIJSKA CIJENA

WD 1 COMPACT BATTERY

Ocjenite
Bez granica: WD 1 Compact Battery akumulatorski višenamjenski usisivač s platforme Battery Power 18 V sa specijalnim priborom za čišćenje unutrašnjosti vozila. Baterija i punjač nijesu uključeni u pon...
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 3 P
- 15%

WD 3 P

Ocjenite
Višenamenski WD 3 P s plastičnim rezervoarom od 17 l i utičnicom sa automatskim uključivanjem i isključivanjem. Karakterišu ga i velika usisna snaga i energetska efikasnost.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 4
- 15%

WD 4

Ocjenite
Snažan i energetski efikasan: elegantni višenamenski usisivač srednje klase WD 4 s 20-litarskim plastičnim rezervoarom otpornim na udarce i novom patentiranom tehnologijom skidanja filtera.
WD 5 V-25/5/22
- 10%

WD 5 V-25/5/22

Ocjenite
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 1 COMPACT BATTERY SET

WD 1 COMPACT BATTERY SET

Ocjenite
Nezavisan i svestran: kompaktan, bežični, akumulatorski višenamjenski usisivač WD 1 Compact Battery Set s platforme Battery Power 18 V, uključuje pribor za čišćenje unutrašnjosti automobila.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 5

WD 5 S V-25/5/22

Ocjenite
Višenamjenski usisivači WD 5: ekstremno visok stepen usisne snage, a ipak štedi struju. Sa velikim plastičnim rezervoarom od 25 l, jedinstvenom filter tehnikom i funkcijom čišćenja filtera.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 6 P PREMIUM
- 15%

WD 6 P PREMIUM

Ocjenite
Velika usisna snaga i energetska efikasnost: višenamenski usisivač WD 6 P Premium. Sa prohromskim rezervoarom, utičnicom, inovativnim vađenjem filtera, čišćenjem filtera i regulacijom snage.