Tražite među proizvodima

POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Kompanija smo koja posluje već dugi niz godina sa ciljem da zadovolji potrebe kupaca, tako u svemu postupamo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Naši zaposleni  su u obavezi da poštuju povjerljivost vaših podataka, a lični podaci koji ste dobrovoljno ostavili na našem sajtu nikada neće biti ustupljeni trećim licima, sem u zakonom izričito predviđenim situacijama.

Politika privatnosti reguiše način prikupljanja podataka na stranici https://karcher-center-meba.me/ kao I njihovo skladištenje u bazi podataka.

Našu online prodavnicu možete koristiti kao registrovani korisnik ili kao gost. Za registraciju I otvaranje korisničkog naloga potrebni su nam Vaši lični podaci: Ime I prezime, broj telefona, e-mail adresa, dostavna adresa, poštanski broj, grad, država.   

 

Vaši lični podaci će biti obrađeni I služiće nam da:

 

  • kako bismo odgovorili na Vaše upite ili zahtjeve i pružili najbolju moguću uslugu
  • radi obrade Vaše narudžbe i prosleđivanja vase adrese i broja telefona kurirskoj službi, radi lakše komunikacije u vezi sa isporukom
  • u slučaju jednostranog raskida ugovora,  reklamacija ili prigovora
  • za slanje promotivnog sadržaja

 

Skladištenje, čuvanje i brisanje podataka

Vaše lične podatke koje prikupljamo koristimo isključivo kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu. Vaše podatke čuvamo onoliko koliko je potrebno da zadovoljimo Vašu potrebu. Ukoliko korisnik ne želi da prima naša obavještenja može da se odjavi sa liste klikom na “unsubscribe”, a na njegov lični zahtjev naše preduzeće će izbrisati podatke koje posjeduje o njemu.

 

Kolačići

Na sajtu https://karcher-center-meba.me/ koristimo tkz.kolačiće (cookies) koji nam pomažu da prikupimo informacije o tome kako posjetioci koriste naš sajt. Većina pretraživača koristi kolačiće.  Kolačići nam pomažu da podignemo kvalitet sadržaja sajta i da poboljšamo korisničko iskustvo kao i da prikažemo Vama prilagođene informacije. Ukoliko ne želite da naš web sajt ima pristup Vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina web browsera Vam omogućava da blokirate kolačiće.