Tražite među proizvodima

Pumpe koje proizvode pritisak

Pumpa za duboke bunare BP 2 Cistern

BP 2 Cistern

Ocjenite
BP 2 Cistern s robusnim prohromskim kućištem savršena je potapajuća potisna pumpa za zalivanje bašte kišnicom iz cistijerne. Dolazi s kompletom priključaka za crijevo i prekidačem s plovkom.
Pumpa za duboke bunare BP 6 Deep Well

BP 6 Deep Well

Ocjenite
Potapajuća potisna pumpa BP 6 Deep Well s kablom 30 m: za korišćenje podzemne vode iz (dubokih) bunara. Sa kućištem od prohroma, stopicom za razmak i zasebnim prekidačem.
Pumpa za duboke bunare BP 4 Deep Well

BP 4 Deep Well

Ocjenite
Potapajuća potisna pumpa BP 4 Deep Well: za korišćenje podzemne vode iz (dubokog) bunara. S robusnim kućištem od prohroma, stopicom za razmak i zasebnim prekidačem.
PUMPA ZA BURAD BP 1 BARREL SET

BP 1 Barrel Set

Ocjenite
BP 1 Barrel Set - inovativna crpna pumpa sa prekidačem direktno na ivici bureta. Odmah spremna za upotrebu zahvaljujući kompletu baštenskih crijeva za komforno zalivanje kišnicom.
Pumpa za burad BP 1 Barrel

BP 1 Barrel

Ocjenite
Fleksibilno pričvršćivanje na ivici bureta, uključujući predfilter, integrisani prekidač za uključivanje i isključivanje u sklopki sa plovkom
Baštenska pumpa BP 4 HOME & GARDEN

BP 4 Home & Garden

Ocjenite
Dugovječna i efikasna pumpa za dom i baštu BP 4 Home & Garden je idealno rješenje za navodnjavanje bašte, odnosno za snadbijevanje kuće vodom, npr. kišnicom.
Baštenska pumpa BP 3 HOME & GARDEN

BP 3 HOME & GARDEN

Ocjenite
Dugovječna i snažna kućna i baštenska pumpa BP 3 Home & Garden je idealno rješenje za zalivanje bašte odnosno za snadbijevanje kuće vodom, npr. kišnicom.
Baštenska pumpa BP 5 Home & Garden

BP 5 Home & Garden

Ocjenite
Dugovječna Premium kućna i baštenska pumpa BP 5 Home & Garden sa efikasnim 4-stepenim mehanizmom za zalivanje bašte i snadbijevanje kuće vodom (npr. kišnicom). Komforna, jaka, sigurna!
Baštenska pumpa BP 7 Home & Garden

BP 7 Home & Garden

Ocjenite
Dugotrajna premijum kućna i baštenska pumpa BP 7 Home & Garden s efikasnim 5-stepenim pogonom za zalivanje bašte i snadbijevanje domaćinstva vodom (npr. kišnicom). Zgodna, jaka i bezbjedna!
BAŠTENSKA PUMPA BP 2 GARDEN

BP 2 Garden

Ocjenite
Snažna i dugovječna: baštenska pumpa BP 2 Garden odličan je osnovni model za ekološki prihvatljivo navodnjavanje bašte iz alternativnih izvora vode kao što su cistijerne, burad itd.
BAŠTENSKA PUMPA BP 3 GARDEN

BP 3 Garden

Ocjenite
Dugovječna i snažna baštenska pumpa BP 3 Garden savršena je za ekološko i ekonomično zalivanje bašte vodom iz alternativnih izvora poput cistijerni ili buradi.
BAŠTENSKA PUMPA BP 4 GARDEN SET

BP 4 Garden Set

Ocjenite
BP 4 Garden Set sadrži komplet usisnih crijeva kako biste snažnu baštensku pumpu s ugrađenim termostatom odmah mogli da koristite za zalivanje bašte.