Tražite među proizvodima

  • Naslovnica

Stanice sa parnim peglama

Peglanje i čišćenje parom o istom trošku. Pomoću pare se pegla i čisti u domaćinstvu. Kärcher sistem za peglanje na paru kombinuje obije funkcije. On je sa svojim specifičnim konceptom pogodan za čišćenje podova kao i peglanje tkanina. Sa aktivnom daskom za peglanje!

 

SI 4 EasyFix PREMIUM IRON (WHITE)

SI 4 EasyFix PREMIUM IRON (WHITE)

Ocjenite
Osvježavanje tepiha uz klizač: Bijela SI 4 EasyFix Premium Iron Kit stanica za peglanje sadrži parnu peglu, aktivnu dasku za peglanje i prošireni pribor.
SI 4 EasyFix IRON

SI 4 EasyFix IRON

Ocjenite
SI 4 EasyFix Iron stanica za udobno peglanje i rad bez prekida zahvaljujući pegli za peglanje parom pod pritiskom, punjivom rezervoaru vode i sa daskom za peglanje.

Highlights

Sistem za peglanje na paru obrazuje perfektnu kombinaciju za prvoklasne rezultate u peglanju i čišćenju. Nudi maksimalan komfor tokom primjene i 50% uštede vremena prilikom peglanja.

 
 
Usisavanje pare
Usisavanje pare

Pomoću aktivnog usisavanja pare para još bolje prodire u veš koji peglate. Usisavanje pare brine da veš bude suv za odlaganje u orman.

Funkcija naduvavanja
Funkcija naduvavanja

Na vazdušnim jastucima možete da peglate čak osjetljive materijale sasvim jednostavno i komforno bez formiranja preklopa.

50 % brže peglanje
50 % brže peglanje

Visok pritisak pare koji ostaje isti olakšava peglanje – takođe i kod teških materijala. To do 50 % štedi vrijeme peglanja.

Sveobuhvatan pribor za sve sektore
Sveobuhvatan pribor za sve sektore

U obimu isporuke parnog čistača je sadržan obiman pribor. Za još više mogućnosti za primjenu.