Tražite među proizvodima

Potrošni materijal

Čišćenje rukom ostaje uobičajena praksa u svakodnevnom čišćenju čak i u vremenima efikasnih mašina za čišćenje. Ručno površine mogu da se očiste brzo i ekonomično od prljavština, na mjestima gde mašine ne mogu da stignu, sa neuporedivom preciznošću i osjetljivošću ljudske ruke. Kao svjetski lider u tehnologiji čišćenja, neprestano širimo naše ponude profesionalnih i kvalitetnih ručnih alata za čišćenje.

Potrošni materijal
Površina
Površine

Ovdje ćete naći sve za ekonomično i efikasno čišćenje površine. Uklonite prljavštinu i na mjestima koja su za mašine teško ili nemoguće prilazne.

Pod
Pod

U oblasti ručnog čišćenja podova, Kärcher uvjerava sa ergonomski promišljenim proizvodima najvišeg kvaliteta, koji se odlikuju odličnom apsorpcijom prljavštine.

Držala
Držala

Koristite naš široki asortiman različitih štapova za upotrebu sa standardnim čistačima prašine i brisačima za vlažno i mokro čišćenje.

Kolica za čišćenje i kofa
Kolica za čišćenje i kofa

Zahvaljujući različitoj osnovnoj opremi, modularnoj strukturi i izvanrednoj izdržljivosti naših kolica za čišćenje, možete vršiti bilo kakvo čišćenje ekonomično i brzo.

Prozor
Prozor

Profesionalni kvalitet za profesionalce. Savršeno čišćenje stakla bez tragova zahtijeva ergonomski dizajn, sigurne djelove za povezivanje i svestrane komponente. Za bezbijednost i ekonomski rad.