Tražite među proizvodima

Multifunkcionalni usisivači

USISIVAČ ZA PEPEO I USISIVAČ ZA SUVO USISAVANJE AD 2 BATTERY SET *EU
Trenutno nedostupno

AD 2 BATTERY SET *EU

Ocjenite
Moćni dugotrajni akumulatorski usisivač za pepeo AD 2 Battery ima konstantno veliku usisnu snagu zahvaljujući integrisanoj funkciji ReBoost za čišćenje filtera. Idealan je za čišćenje kamina i roštilj...
USISIVAČ ZA PEPEO I USISIVAČ ZA SUVO USISAVANJE AD 2 BATTERY *INT
Trenutno nedostupno

AD 2 BATTERY *INT

Ocjenite
Za brzo čišćenje kamina, sistema za grijanje na pelet ili roštilja bez prašine: naš akumulatorski usisivač za pepeo AD 2 Battery.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 5 PREMIUM
Trenutno nedostupno

WD 5 PREMIUM

Ocjenite
WD 5 Premium: veoma jak i efikasan višenamjenski usisivač sa prohromskim rezervoarom od 25 l, filterom s ravnim naborima u skidivoj kaseti i funkcijom čišćenja filtera i funkcijom duvanja.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 3 PREMIUM
Trenutno nedostupno

WD 3 PREMIUM

Ocjenite
Nezavisni i energetski efikasan višenamjenski usisivač WD 3 Premium sa robusnim rezervoarom od nerđajućeg čelika zapremine 17 l, otpornim na koroziju, patronskim filterom, kao i novim priborom.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 4 PREMIUM
Trenutno nedostupno

WD 4 PREMIUM

Ocjenite
Višenamjenski usisivač WD 4 Premium. Izuzetno snažan i energetski efikasan. Robusni 20-litarski rezervoar od nerđajućeg čelika, filter s ravnim naborima i parkirni položaj za prekide u radu.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 3 BATTERY
Trenutno nedostupno

WD 3 BATTERY

Ocjenite
Akumulatorski višenamjenski usisivač WD 3 Battery s platforme Battery Power 36 V sa specijalnim priborom za čišćenje podova i ručno čišćenje. Baterija se nabavlja zasebno.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 4 PREMIUM CAR
Trenutno nedostupno

WD 4 PREMIUM CAR

Ocjenite
Višenamjenski usisivači WD 4 Premium. Velika snaga i energetska efikasnost. Plastični rezervoar 20 l, filter s ravnim naborima, duga mlaznica za međuprostore i komplet auto-četki.
SE 6.100 Usisivač za dubinsko pranje
Trenutno nedostupno

SE 6.100 White *EU

Ocjenite
SE 6.100 je usisivač namijenjen za dubinsko usisavanje. Ovo je uređaj sa sistemom raspršne ekstrakcije, opremljen ekstrakcionim crijevom koje usisiava i omogućava dotok vode, dva rezervoara i sa stopo...
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 1 COMPACT BATTERY SET
Trenutno nedostupno

WD 1 COMPACT BATTERY SET

Ocjenite
Nezavisan i svestran: kompaktan, bežični, akumulatorski višenamjenski usisivač WD 1 Compact Battery Set s platforme Battery Power 18 V, uključuje pribor za čišćenje unutrašnjosti automobila.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 3
- 24%SPECIJALNA PONUDA

WD 3

Ocjenite
Super nezavisni i energetski efikasan višenamjenski usisivač WD 3 opremljen je plastičnim rezervoarom od 17 l, patronskim filterom, kao i novim priborom.
Usisivač za mokro i suvo usisavanje 1000W

WD 2 PLUS

Ocjenite
DREAM TEAM AKCIJASnažni i energetsko efikasni višenamjenski usisivač WD 2 predstavlja sebe sa snažnom i otpornom plastičnom posudom od 12l i idealan je uređaj početne klase.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 1 COMPACT BATTERY
AKCIJSKA CIJENA

WD 1 COMPACT BATTERY

Ocjenite
Bez granica: WD 1 Compact Battery akumulatorski višenamjenski usisivač s platforme Battery Power 18 V sa specijalnim priborom za čišćenje unutrašnjosti vozila. Baterija i punjač nijesu uključeni u pon...
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 3 P
Trenutno nedostupno

WD 3 P

Ocjenite
Višenamenski WD 3 P s plastičnim rezervoarom od 17 l i utičnicom sa automatskim uključivanjem i isključivanjem. Karakterišu ga i velika usisna snaga i energetska efikasnost.
USISIVAČ ZA PEPEO I USISIVAČ ZA SUVO USISAVANJE AD 2
- 15%

AD 2

Ocjenite
S integrisanim čišćenjem filtera, dugotrajnom usisnom snagom i metalnim rezervoarom 14 l: snažni usisivač za pepeo i suvi usisivač za sigurno odstranjivanje pepela bez dodira s nečistoćom.
VIŠENAMENSKI USISIVAČ WD 4

WD 4

Ocjenite
Snažan i energetski efikasan: elegantni višenamenski usisivač srednje klase WD 4 s 20-litarskim plastičnim rezervoarom otpornim na udarce i novom patentiranom tehnologijom skidanja filtera.
USISIVAČ ZA PEPEO I USISIVAČ ZA SUVO USISAVANJE AD 4 PREMIUM

AD 4 Premium

Ocjenite
Praktično odstranjuje pepeo bez dodira s nečistoćom: jak usisivač za pepeo i suvo usisavanje AD 4 Premium sa metalnim rezervoarom od 17 l, filterskim čišćenjem i klasom energetske efikasnosti  A+ (lje...