Tražite među proizvodima

Čuvanje crijeva i kolica za crijevo

Metalna kolica za creva HT 80 M / set
Trenutno nedostupno

Metalna kolica za crijeva HT 80 M / set

Ocjenite
Set kolica za creva HT 80 M sa kolicima za creva HT 80 M uključujući 20 m PrimoFlex® Plus creva (1/2"), pištolj za prskanje Plus, 4 univerzalne spojnice za creva Plus i priključak za slavinu od G3/4.
Kolica za creva HT 3.420 set 1/2
Trenutno nedostupno

Kolica za crijeva HT 3.420 set 1/2"

Ocjenite
Kolica za creva sa po visini podesivom viljuškom, savijenim priključnim siskom, ručnom polugom za slobodno pokretanje i inovativnom funkcijom sklapanja za odlaganje koje štedi mesto. Gotova montaža.
Kolica za creva HT 4.520 set 1/2
Trenutno nedostupno

Kolica za creva HT 4.520 set 1/2"

Ocjenite
Vrlo mobilna kolica za creva sa kukom za odlaganje i držačem za pribor. Sa po visini podesivom viljuškom, savijenim priključnim siskom, ručnom polugom za slobodno pokretanje i inovativnom funkcijom sk...
Držač za crevo Plus
Trenutno nedostupno

Držač za crijevo Plus

Ocjenite
Robustan držač za crijeva za spoljašnje zidove. Praktičan i ne zauzima mnogo mjesta. Sa pregradom za čuvanje prskalica, tuševa, priključaka, spojnica i rukavica. Za sva uobičajena baštenska crijeva.
Držač za crevo
Trenutno nedostupno

Držač za crijevo

Ocjenite
Robusno obrađeni držač za crijeva za postavljanje na spoljašnje zidove. Praktičan i ne zauzima mnogo mjesta. Sa mogućnošću odlaganja za prskalice i tuševe. Za sva uobičajena baštenska crijeva.
Premium držač za creva sa kutijom
Trenutno nedostupno

Premium držač za crijeva sa kutijom

Ocjenite
Robustan držač za crijeva za spoljašnje zidove. Sa pregradom za prskalice, tuševe, priključke i rukavice plus kutija za odlaganje baštenskih makaza itd. Za sva uobičajena baštenska crijeva.
Premium nosač creva HR 7.315 set 1/2

Premium nosač crijeva HR 7.315 set 1/2"

Ocjenite
Stanica za zalivanje sa skidivim bubnjem za crevo, mogućnošću čuvanja za prskalice i tuševe kao i velikom kutijom za odlaganje i mogućnošću fiksiranja za štapove za zalivanje. Sa sveobuhvatnom opremom...
Kolica za creva HT 4.500
- 30%

Kolica za crijeva HT 4.500

Ocjenite
Vrlo mobilna kolica za crijeva sa kukom za odlaganje i držačem za pribor. Sa po visini podesivom viljuškom, savijenim priključnim siskom, ručnom polugom za slobodno pokretanje i inovativnom funkcijom ...