Tražite među proizvodima

Professional sredstva za čišćenje i njegu

Brzo i bolje čišćenje u malu potrošnju energije, malo otpadne vode zahvaljujući ostacima mineralnog ulja: Mnoge prednosti govore u korist Kärcher sredstava za čišćenje i njegu – namijenjena su za industriju, zanatske radnje i branšu životnih namirnica.

Visoki pritisak
Visoki pritisak

Prednosti su ubjedljive: brže i bolje čišćenje uz manji utrošak energije i manje zagađenje otpadnim vodama. Kärcherova sredstva za čišćenje i održavanje obezbjeđuju sjajne rezultate u industriji, zanatstvu i oblasti prehrambenih namirnica. Uređaj za čišćenje pod pritiskom i sredstva za čišćenje perfektno su usklađeni jedni sa drugima.

Površina
Površina

Svi Kärcherovi proizvodi za ručno čišćenje specijalno su prilagođeni zahtjevima ponuđača usluga čišćenja. Oni brzo i pouzdano uklanjaju sva tipična zaprljanja, a da pri tome ne oštećuju površinu. Međutim, samo čišćenje danas više ne ispunjava profesionalne zahtjeve ponuđača usluga čišćenja i Facility Managementa. Odabrana sredstva moraju da ponude mnogo više: prijatan miris, savremenu ekološku održivost, pouzdano doziranje koncentrata i lako rukovanje, odnosno ergonomiju flaša.

Pod
Pod

Kärcherova sredstva za čišćenje FloorPro postižu visok stepen efikasnosti i omogućavaju Vam da za kratko vrijeme uz mali učinak snage postignete vrhunski učinak čišćenja. Uređaji, pribor i sredstva za čišćenje u Kärcherovom sistemu perfektno su prilagođeni jedni drugima. Na taj način rad možete da obavite lakše, brže i komfornije. Istovremeno, uživate prednosti optimalne zaštite uređaja i površina za čišćenje.

Uklanjanje fleka
Sredstvo za čišćenje radi održavanja
Sredstvo za međučišćenje i njegu / sprej
Sredstva za temeljno čišćenje
Sredstva za njegu

Tepih
Tepih

CarpetPro line efikasno čisti i njeguje tekstilne površine, ne oštećujući ih. Ovaj inovativni sistem skraćuje vrijeme čišćenja i sušenja, sprečava brzo ponovno prljanje i čuva obrađene površine isto toliko dobro kao i životnu sredinu i budžet. CarpetPro line zasniva se na tehnologiji iCapsol, koja zatvara i vezuje prljavštinu. Pranje tepiha više nije neophodno, jer se vezani ostaci prljavštine jednostavno usisaju tokom održavanja čišćenjem. Tepih je za tili čas ponovo suv i po njemu može da se hoda.

Delovi
Djelovi

U industrijskoj proizvodnji milioni djelova svakodnevno moraju da se očiste za pripremu za nanošenje premaza ili konačnu montažu. Zahtjevi u pogledu dejstva čišćenja, zaštite površine i uklanjanja ostataka, u ovoj oblasti su ekstremni. Kärcher je za to razvio specijalna, izuzetno efikasna sredstva za čišćenje koja postižu ubjedljive rezultate kako u klasičnim uređajima za čišćenje djelova, tako i u Kärcherovim Bio-uređajima za čišćenje delova. Kärcherovi Bio-uređaji za čišćenje PC Bio 100 i PC Bio 200 odlikovani su nagradom „Automechanika Award”. Nijedno Kärcherovo sredstvo za čišćenje ne sadrži NTA (nitrilotrisirćetne kiseline) i sredstva za rastvaranje (VOC).

Voda
Voda

Da bi se obezbijedio kontinuirani rad postrojenja bez smetnji i dobri rezultati pripreme, Kärcher nudi odgovarajuće hemikalije za obradu. Ovi proizvodi su se potvrdili u dugogodišnjoj upotrebi i optimizovani su za konkretnu primenu i vrstu postrojenja.

Dispenzer za vodu
Priprema vode za piće

Vozilo
Vozilo

Naša srestva za čišćenje efikasna su kod voda bilo koje tvrdoće i prilagođena su Kärcherovim uređajima. Specijalni sastojci štite od korozije djelove koji provode vodu. Zahvaljujući svojim patentiranim recepturama koje omogućavaju separacij,u Kärcherovi ASF-proizvodi su ekološki izuzetno bezbijedni.

Tank/rezervoar
Tank/rezervoar

Za profesionalno čišćenje tankova i kontejnera važe posebne odredbe i zahtjevi. Kärcherova nova TankPro-serija, koja je optimalno prilagođena tehnici uređaja, nudi perfektno rješenje za sve zahtjeve u pogledu čišćenja. Nama ništa nije suviše teško – proizvodima TankPro svakom kupcu nudimo optimalno, individualno rešenje za njegove potrebe. Svi proizvodi su visokokoncentrovani i zbog toga veoma izdašni i ekonomični. Svjesni smo svoje odgovornosti prema čovjeku, mašini i životnoj sredini i, postižući vrhunski kvalitet odričemo se primjene supstanci koje su štetne za životnu sredinu i zdravlje.

Sanitarije
Sanitarije

Svež miris; gel formula boljeg prianjanja; čuva materijal i životnu sredinu; svakodnevno čišćenje; uklanja kamenac, prljavštinu i ostatke masnoće; na primer, za toalete i pisoare; neki proizvodi imaju dejstvo mikrobiološke razgradnje; uklanjaju neprijatne mirise i deluju antibakterijski.

Ostali pribor za uređaje za čišćenje
Ostali pribor za uređaje za čišćenje

Naš pribor je idealan za precizno i efikasno punjenje, doziranje, kao i distribuciju sredstva za čišćenje, i omogućava brz i ergonomičan rad.

Jedan uređaj. Jedno sredstvo za čišćenje. Jedan proizvođač: Kärcher.

Profesionalci za čišćenje znaju, do čega se zaista dolazi prilikom čišćenja: do efikasnosti i nege uz istovremeno očuvanje čovjeka, mašine i životne sredine. I naravno do sigurnosti za korisnika. Upravo tako važni faktori su vrijeme i izdašnost. Da se ove prednosti ujedine, preduslov je perfektno prilagođen sistem od uređaja za čišćenje, sredstava za čišćenje i pribora. Kärcher sistem. Uključujući profesionalan servis. Od strane vodećeg na svetskom tržištu.

Jedan uređaj. Jedno sredstvo za čišćenje. Jedan proizvođač: Kärcher.

10 razloga za Kärcher sredstva za čišćenje.

Ako dobar razlog može dati amplitudu za odluku, onda 10 dobrih razloga nisu ništa drugo
nego izvjesnost, da ste doneli pravu odluku.

 • Visoko efikasne i ekonomične formulacije proizvoda
  Za Kärcher sredstva za čišćenje se upotrebljavaju skupocjene sirovine. Na taj način je moguće, da proizvode upotrebljavate u veoma malim dozama koje prave uštedu troškova.
 • Patentirane recepture, jednostavne za separaciju (ASF)
  Mnogi Kärcher proizvodi raspolažu recepturom koja je jednostavna za separaciju, koja u separatoru za ulje dovodi do brzog razdvajanja vodene i uljane faze, a na taj način pomaže da se pridržavate zakonskih odredbi.
 • Recepture kompatibilne sa materijalima sa komponentama za zaštitu od korozije i drugim specijalnim dodatnim materijama
  Kärcher sredstva za čišćenje su specijalno prilagođena za upotrebu u Kärcher uređajima. Zahvaljujući ovom prilagođavanju se garantuje najbolje uklanjanje nečistoće uz istovremeno nežno ophođenje prema uređaju. Mnoga sredstva za čišćenje uz to sadrže specijalne materije za negu i za zaštitu uređaja.

 • Otpornost na visok pritisak i temperaturu do 150 °C
  Kärcher sredstva za čišćenje za kompresorske čistače su specijalno prilagođena zahtevima za upotrebu u kompresorskim čistačima.

 •  Konstantan dalji razvoj zahvaljujući Kärcher odeljenju za razvoj
  Kärcher sredstva za čišćenje se konstantno dalje razvijaju, kako bi se postigli poboljšan učinak u čišćenju, kraća vremena delovanja ili još ekološkije recepture.

 • Odgovornost za životnu sredinu, čoveka i mašinu
  Kärcher konsekventno izbegava primjenu nepotrebnih rastvarača, teških metala i drugih materija koje su štetne za životnu sredinu i zdravlje. Za najbolju moguću zaštitu rukovaoca, mašine i životne sredine.

 • Ekološki zahvaljujući redukovanoj ambalaži
  Kärcher sredstva za čišćenje su visokokoncentrovana i iz tog razloga im je potrebno manje ambalažnog materijala. Ovdje se štede prirodni resursi i olakšava se uklanjanje na otpad ambalažnih materijala.

 • Razvijena za najviše zahteve
  Mnoga Kärcher sredstva za čišćenje su sertifikovana za upotrebu u prehrambenoj industriji i mogu da se primenjuju prikladno za sve sektore u proizvodnji prehrambenih proizvoda. 

 • Najbolji efekat sa svežim mirisom
  Protiv neprijatnih mirisa mnoga Kärcher sredstva za čišćenje dobijaju mirisne materije kao na primjer ulja citrusa, pa odaju atmosferu čistoće i svježine.

 •  Kompletan sistem iz jedne ruke
  U Kärcher sistemu se koncentrisana kompetencija, od koje korisnik profitira: proizvođač za uređaje, sredstva za čišćenje i pribor. Kontakt za sva pitanja. 

10 razloga za Kärcher sredstva za čišćenje.

Kärcher sredstva za čišćenje i negu su tako raznovrsna i tako učinkovita kao i uređaji i mašine, u kojima se primjenjuju – jer su specijalno razvijena za primjenu sa Kärcher uređajima za čišćenje. Samo tako može u potpunosti da se iscrpi učinkovitost sistema iz mašine i sredstva za čišćenje. To je Kärcher rano prepoznao i konsekventno postavio na sopstveno istraživanje i razvoj. Ona je osnova našeg uspeha i srž našeg mišljenja i delanja.

Ideja, planiranje, puštanje u rad

Istraživanje i razvoj dobijaju na značaju, jer želje i zahtjevi rastu, ne samo vezano za uređaje i mašine, nego vezano za cjelokupan paket. Kako može da se preuzme pun učinak, a da se istovremeno životna sredina još više rastereti? Kako mogu da se snize troškovi, a da se ne izgubi učinak ili kvalitet? Pitanja, na koja najbolji mogući odgovor traži Kärcher skupa sa stručnim ljudima traži iz najrazličitijih sektora tehnike i hemije. Široko stručno, a takođe u uskoj saradnji sa isporučiocima i profesionalnim korisnicima. 


Naši eksperti analiziraju svaku vrstu nečistoće na svim površinama, kako bismo je profesionalno razložili, apsorbovali i uklonili na otpad. Šta mi razvijamo, od početka nastaje sistematično u cjelovitom mišljenju i bukvalnom smislu. U kompletno u firmi Kärcher. Visok stepen učinkovitosti i ekonomičnosti Kärcher sredstava za čišćenje je rezultat istraživanja i razvoja u našim laboratorijama od preko 30 godina. Kao svjetski vodeći proizvođač uređaja za čišćenje poranili smo na put ka ponuđaču sistema, pa danas raspolažemo Know-how i tehnologijama, koje postavljaju mjerila.

Kao ponuđač sistema za rešenja u čišćenju Kärcher ne razvija samo sopstvene recepture sredstava za čišćenje za upotrebu u Kärcher uređajima za čišćenje nego sam takođe čak i proizvodi ove proizvode za čišćenje. Sopstvena proizvodnja sredstava za čišćenje je centralna tačka, kako bismo našim klijentima mogli da pripremimo proizvode sa kvalitetom koji ostaje isti i najboljom mogućnosti isporuke, a da istovremeno životnu sredinu rasteretimo nepotrebnih transporta.

Ideja ponuđača sistema ne Doseže samo do pripreme uređaja za čišćenje, nego i do razvoja i proizvodnje sredstava za čišćenje. Zahvaljujući sopstvenih postrojenjima za proizvodnju i punjenje u položaju smo da garantujemo trajan uticaj na proizvodnju Kärcher sredstava za čišćenje, a time obezbjeđujemo uobičajeno visok kvalitet. Primjena najmodernijih postrojenja za mešanje i punjenje garantuje kontinuirano ubjedljiv učinak u čišćenju naših proizvoda. Takođe konstantna raspoloživost i spremnost za isporuku proizvoda se garantuje na taj način. U postrojenju visokog stepena fleksibilnosti od 25.000 l mešavina mogu da se napune flašice od 0,5 l, pa sve do niza tankova od 20.000 l, brzo i veoma ekonomično. Zahvaljujući kratkom vremenu reagovanja u proizvodnji, proizvodi su u svako doba na najnovijem stadijumu tehnike. Zahvaljujući proizvodnji u sopstvenim, najmodernijom postrojenjima i skladištu na mjestu same proizvodnje Kärcher daje aktivan doprinos zaštiti životne sredine. Nema nepotrebnih transporta, a roba se isporučuje direktno iz mjesta proizvodnje u ceo svet.