Tražite među proizvodima

  • Naslovnica

Parni čistači

Kärcher paročistači obezbjeđuju uživanje u čistoći cijelog domaćinstva i Vaša čitava porodica može da bude sigurna, da će svaka pora da bude očišćena - bez ikakve hemije. Zahvaljujući top-performansama pri čišćenju, para ubija 99,99 % svih bakterija i obezbjeđuje maksimalnu higijenu i zdravo stambeno okruženje. Svejedno da li u kuhinji ili u kupatilu, na podovima ili pri peglanju Kärcher pravi pravu paru i postiže vrhunske rezultate. Okrijte sada višestruke mogućnosti primjene!

Parni čistači

Imate izbor: nova, proširena SC serija uređaja

SC 1 EasyFix
Trenutno nedostupno

SC 1 EasyFix

Ocjenite
SC 1 EasyFix PREMIUM (WHITE)
Trenutno nedostupno

SC 1 EasyFix PREMIUM (WHITE)

Ocjenite
SC 1 EasyFix Premium: mop na paru 2 u 1 s produžnim crijevom i podnom mlaznicom EasyFix savršene je veličine za spontano i brzo čišćenje bez hemije.
SC 2 UPRIGHT EasyFix
Trenutno nedostupno

SC 2 UPRIGHT EasyFix

Ocjenite
Parni čistač SC 2 Upright EasyFix sa tvrdih površina uklanja 99,999% korona virusa* i 99,99% svih poznatih kućnih bakterija**.
SC 2 DELUXE EasyFix PREMIUM
Trenutno nedostupno

SC 2 DELUXE EasyFix PREMIUM

Ocjenite
Početni model za parno čišćenje bez hemikalija: kompaktan SC 2 Deluxe EasyFix sa LED osvjetljenjem za prikaz režima rada. Idealan za sve tvrde podove u cijelom domaćinstvu.
SC 2 EasyFix PREMIUM
Trenutno nedostupno

SC 2 EasyFix PREMIUM

Ocjenite
Pomoću pare, bez hemikalija: parni čistač SC 2 EasyFix Premium s podnom mlaznicom EasyFix i širom lepezom pribora. Savršena čistoća na tvrdim površinama u cijelom domaćinstvu.
SC 2 EasyFix
Trenutno nedostupno

SC 2 EasyFix

Ocjenite
Osnovni model za čišćenje parom bez hemikalija: Kärcherov parni čistač SC 2 EasyFix. Savršena čistoća na tvrdim površinama u cijelom domaćinstvu. S podnom mlaznicom EasyFix.
SC 3 UPRIGHT EasyFix
Super ponuda

SC 3 UPRIGHT EasyFix

Ocjenite
Dubinsko čišćenje parom bez ikakvih briga: usisivačem SC 3 Upright EasyFix veoma se lako rukuje i može se koristiti na tvrdim podovima. Takođe uklanja 99,99% svih bakterija u domaćinstvu.
SC 3 EasyFix PREMIUM
Trenutno nedostupno

SC 3 EasyFix PREMIUM

Ocjenite
Vruć za 30 sekundi, za čišćenje bez prekida: parni čistač SC 3 EasyFix Premium s klizačem za tepih, trajno punjivim rezervoarom, patronom za skidanje kamenca, podnom mlaznicom EasyFix i priborom.
SC 3 EasyFix

SC 3 EasyFix

Ocjenite
DREAM TEAM AKCIJAParni čistač SC 3 EasyFix s podnom mlaznicom EasyFix i patronom za skidanje kamenca za čišćenje bez prekida uz trajno punjivi, odvojivi rezervoar za vodu. Zagrijava se za samo 30 sekundi.
SC 4 EasyFix PREMIUM
Trenutno nedostupno

SC 4 EasyFix PREMIUM

Ocjenite
Čisti tepihe punom parom: parni čistač SC 4 EasyFix Premium s klizačem za tepih i praktičnim priborom. Savršen za čišćenje bez prekida zbog trajno punjivog, odvojivog rezervoara za vodu.
SC 4 EasyFix

SC 4 EasyFix

Ocjenite
Udobno čišćenje parom bez prekida: uz pomoć parnog čistača SC 4 EasyFix s podnom mlaznicom EasyFix i trajno punjivim, odvojivim rezervoarom za vodu.
SC 4 EasyFix PREMIUM IRON (WH)
Trenutno nedostupno

SC 4 EasyFix PREMIUM IRON (white)

Ocjenite
SC 4 EasyFix Premium Iron: Neprekidno čišćenje zahvaljujući rezervoaru za vodu koji se skida i puni. S peglom na paru, EasyFix podnom papučicom, klizačem za tepih i proširenim priborom.
SC 4 EasyFix IRON
Trenutno nedostupno

SC 4 EasyFix IRON

Ocjenite
Parni čistač SC 4 EasyFix Iron s podnom mlaznicom EasyFix i parnom peglom. Dolazi s trajno punjivim, odvojivim rezervoarom za vodu koji omogućava čišćenje bez prekida.
SC 5 PREMIUM IRON PLUG

SC 5 PREMIUM IRON PLUG

Ocjenite
Sada dostupan i s klizačem za tepih: parni čistač SC 5 EasyFix s pritiskom pare od 4,2 bara. Dolazi s funkcijom VapoHydro, podnom mlaznicom, kompletom pribora i priključkom za parnu peglu.
SC 5 EasyFix

SC 5 EasyFix

Ocjenite
Moćan i svestran: parni čistač SC 5 EasyFix s pritiskom pare od 4,2 bara i priključkom za parnu peglu. Dolazi s funkcijom VapoHydro, trajno punjivim rezervoarom za vodu i podnom mlaznicom.
SC 5 EasyFix PREMIUM IRON (WHITE)
Trenutno nedostupno

SC 5 EasyFix PREMIUM IRON (WHITE)

Ocjenite
Bijeli SC 5 EasyFix Premium Iron paročistač koji čisti parom pod pritiskom od 4,2 bara sadrži peglu na paru, VapoHydro funkciju, podnu papučicu sa mlaznicom, klizač za tepih i ostali pribor.
SC 5 EasyFix IRON
Trenutno nedostupno

SC 5 EasyFix IRON

Ocjenite
Punom parom: SC 5 EasyFix Iron paročistač čisti parom pod pritiskom od 4,2 bara, ali i pegla. Dolazi s podnom papučicom EasyFix, funkcijom VapoHydro i trajno punjivim rezervoarom za vodu.

Prednosti čišćenja pomoću pare

Čišćenje koje prodire duboko u pore bez hemije

Tajna pare koja čisti bazira se na moćnoj kombinaciji pritiska, brzine i temperature. Mikroskopski vidljive čestice pare prodiru čak i u teško dostupne pukotine i najmanja udubljenja, kako bi temeljno rastvorile čestice nečistoće. U slučaju čišćenja pomoću pare ne primenjujete nikakva hemijska sredstva za čišćenje, tako da se na čistim površinama ne formiraju ostaci koji mogu da izazovu alergiju. To, naročito kod male dece, koja sve stavljaju u usta, nudi višu dimenziju sigurnosti, a i oni koji su alergični mogu u potpunosti da odahnu.

 
Zato što bakterije u kuhinji nimalo nisu prijatne: Kärcher SC parni čistači za totalnu čistoću.

Najbolje sredstvo protiv bakterija je često najjednostavnije: vrela vodena para. Snažno ispuštanje pare, visoka temperatura pare, snažne mlaznice i jako zagrijavanje krpe za čišćenje brinu za to da Kärcher parni čistači 99,99 %* odstrane sve u domaćinstvu uobičajene bakterije na tvrdim površinama, armaturama, pločicama, ogledalima itd. Ovo je u okviru naučni studija potvrđeno. Na taj način, bakterije koje se obično nalaze u domaćinstvu, nemaju više skoro nikakvu šansu da prežive.

 

 

* Prilikom temeljnog čišćenja pomoću Kärcher parnog čistača odstranjuje se 99,99 % svih bakterija koje su uobičajene za domaćinstvo na tvrdim površinama koji su uobičajeni za domaćinstvo.

** Prilikom temeljnog čišćenja pomoću Kärcher parnih čistača učinak čišćenja je bolji nego prilikom čišćenja pomoću ručnog mopa i sredstva za čišćenje. Testirano prema internacionalnim standardima za učinak.

Bolje od mopa za brisanje i ostalog**

Kod tvrdih površina kao što su kamen, pločice, PVC, laminat ili voskirani parket za higijensku čistoću brinu Kärcher parni čistači. Mlaznica za pod koja je opremljena lamelama pri tome osigurava da para veoma dugo ostaje direktno na podu i da tamo razvija svoje maksimalno dejstvo. Zahvaljujući visokom stepenu učinka u čišćenju i intenzivnom dejstvu Kärcher parni čistači odstranjuju 99,99 %* bakterija koje su uobičajene za domaćinstvo na svim tvrdim površinama i na taj način nude značajno viši stepen higijene nego konvencionalni mop za brisanje.

 
 

Raznovrsni zadaci u čišćenju – jedno rješenje

Pomoću SC parnih čistača učinite da nečistoća jednostavno ispari. Na taj način kod kuće možete temeljno, higijenski da očistite skoro sve površine, čuvajući životnu sredinu – sve do u najmanju pukotinu. Kärcher parni čistači brinu za čistoću bez po muke i zahvaljujući sveobuhvatnom priboru zamjenjuju veliki broj konvencionalnih potrepština za čišćenje – sve do četke za odijelo ili pegle.

Para ubija 99,99 % svih bakterija na podu

Čišćenje poda

Prilikom čišćenja tvrdih podnih obloga kao što su kamen, pločice, PVC, laminat ili voskirani parket SC parni čistači brinu za maksimalnu čistoću i higijenu – bez ostataka od hemijskih sredstava.

„U oblasti higijene mopu za brisanje nikada nisam verovao/-la 100%. U slučaju parnog čistača mogu da budem u potpunosti siguran.“

Čisto uživanje u kupatilu – u potpunosti bez hemije

Čisto uživanje u kupatilu – u potpunosti bez hemije

Čišćenje kupatila

Prilikom čišćenja zidnih pločica, staklenih površina i gledala, prozora, armatura, tuš kabina, fuga ili pukotina SC parni čistači rade perfektan posao i brinu za apsolutnu higijensku čistoću.

„Za nas u kupatilu važi: Hemija je dobra – parni čistač je bolji. Jer na taj način sve munjevitom brzinom, sasvim jednostavno, postaje blistavo čisto.“

Kuhinja čista munjevitom brzinom – bez velikog utroška snage

Čišćenje kuhinje

Da li se radi o armaturama, zidnim pločicama, staklenim ili plastičnim površinama, aspiratoru, šporetu ili sudoperi – SC parni čistač higijenski čisti kuhinju – bez velikog utroška snage.

 „Koliko god je haos u kuhinji veliki – pomoću parnih čistača odmah sve bez muke postaje ponovo čisto.“

Brzo peglanje: 50 % uštede vremena uz pomoć pare

Brzo peglanje: 50 % uštede vremena uz pomoć pare

Peglanje na paru

Kärcher SC sistem za peglanje na parni pritisak sa skupocjenom peglom na paru, podlogom pegle sa zaštitom od prianjanja i daskom za peglanje štedi do 50% vremena za peglanje sa 100% rezultata peglanja i vešom koji je odmah suv za odlaganje u orman.

„Peglanje je za mene ranije bilo najteža kazna. Ali od kada posedujem sistem za peglanje na parni pritisak, u rekordnom vremenu postižem čak perfektne rezultate u peglanju.“

Raznovrsni zadaci u čišćenju – jedno rješenje

Sveobuhvatna ponuda pribora za Kärcher parne čistače omogućuje veliki broj mogućnosti primjene u cijelom domaćinstvu.

Mlaznice
Nastavci u obliku četke
Pegla na parni pritisak
Crijeva za paru
Setovi krpa
Setovi pribora
Ostalo

Održivost

Vrsta čišćenja koja najviše čuva životnu sredinu
Vrsta čišćenja koja najviše čuva životnu sredinu

Čišćenje parom štedi do 80% vode u poređenju sa konvencionalnim čišćenjem i ne opterećuje otpadnu vodu hemijskim materijama. Iz 1 litra vode nastaje 1.700 litara pare – to je dovoljno, da dubinski, do u sitne pore, očistite već stan od otprilike 60 m².


Kärcher parni čistači, polazeći od te činjenice, takođe omogućuju do 25% ušteda u energiji nasuprot drugim proizvođačima. Jer zahvaljujući inovativnoj mlaznici za pod sa tehnologijom lamela postižete 25% bolje rezultate u čišćenju i na taj način možete da uštedite vrijeme za čišćenje, koje Vas košta energije. Kao i svi drugi Kärcher uređaji i parni čistači na kraju svog vijeka trajanja do preko 90% mogu da se recikliraju.

Tipičan Kärcher kvalitet marke
Tipičan Kärcher kvalitet marke

Parni čistači "made by Kärcher", što znači natprosečno Know-How i preko 20 godina iskustva sopstvenog razvoja i proizvodnje. Naši uređaji su ubjedljivi zahvaljujući svom konstantnom kvalitetu i snazi pare, skupocenim, robusnim i dugovječnim materijalima i najvišim stepenom standarda za sigurnost, koji su u skladu sa sopstvenom „Kärcher normom“. U Kärcher istraživačkom centru u mjestu Winnenden nastaju inovacije kao što su VapoHydro ili inteligentna tehnologija lamela za uređaje, koji sa svakom generacijom postaju još bolji.

 

Video snimci

SC1

Info materijal

Brošura