Tražite među proizvodima

Sistemi za pranje vozila

Ekonomično čišćenje putničkih i teretnih vozila. Kärcher nudi kompletan asortiman sistema za unutrašnje i spoljašnje čišćenje putničkih i namjenskih vozila: Portal i SB-automatske perionice su ubjedljive zbog ekonomičnosti, dugog vijeka trajanja i savršenih rezultata čišćenja. A pri tome su štedljive u potrošnji vode i štite životnu sredinu. Naš fleksibilni koncept je kompletno napravljen po mjeri Vaših potreba - od planiranja do individualnog formiranja. Kärcher je već decenijama uspješan proizvođač automatskih perionica. Naša iskustva kao proizvođača automatskih perionica i hiljade instalisanih postrojenja Vam pružaju sigurnost da uz Kärcher imate iskusnog partnera na svojoj strani. Posavjetujte se sa našim timom za automatske perionice!

Automatske perionice za putnička vozila
Automatske perionice za putnička vozila

Kärcher portal automatske perionice čiste ekonomično i istovremeno u skladu sa životnom sredinom. Za pumpe za točenje goriva, auto kuće, centre za pranje, kao i za tržne centre i super-markete.

Automatske perionice za kamione
Automatske perionice za kamione

Sa asortimanom postrojenja za pranje namjenskih vozila Kärcher se nosi sa zahtjevima različitih tipova vozila i primjena.

Samouslužne perionice
Samouslužne perionice

Bilo da se radi o centru za pranje ili benzinskoj stanici: Posebno prilagođene Kärcher SB automatske perionice dorasle su svakom zahtjevu.

Samouslužne-usisivači i uređaji za pumpe za točenje goriva
Samouslužne-usisivači i uređaji za pumpe za točenje goriva

Sa Kärcher SB usisivačima i uređajima za pumpe za točenje goriva povećavate atraktivnost Vaših lokacija i osiguravate privlačan dodatni prihod.

Ekonomično čistite putnička vozila i kamione.

Naš fleksibilni koncept je kompletno napravljen po mjeri Vaših potreba - od planiranja do individualnog formiranja. Kärcher je već decenijama uspješan proizvođač automatskih perionica. Naša iskustva kao proizvođača automatskih perionica i hiljade instaliranih postrojenja pružaju Vam sigurnost da sa Kärcher-om na svojoj strani imate iskusnog partnera.

Zadovoljstvo od početka: Kärcher sistemska rešenja.

Zadovoljstvo od početka: Kärcher sistemska rješenja.

Da li auto kuće, pumpe za točenje goriva, investitori ili centri za pranje – Kärcher od početka brine za zadovoljstvo. Na kraju Kärcher za svaku primjenu i svakog korisnika nudi elaborirana sistemska rješenja, koja su ubjedljiva zahvaljujući kvalitetu i ekonomičnosti. Na to uvek možete da se oslonite – i to već preko 75 godina.

Kupovina Kärcher automatskih perionica – investicija, koja se isplati.

Proces izgradnje nove Kärcher automatske perionice odnosno automatske perionice sa pokretnom trakom počinje obimnom konsultacijom sa klijentom, u kojoj se manifestuju kako procjena lokacije tako i procjena rentabilnosti radi utvrđivanja optimalne veličine postrojenja i/ili opreme. Posle toga se nova automatska perionica konfiguriše i planira prema Vašim zadatim parametrima. Sasvim svejedno da li želite da kupite portal automatsku perionicu, SB automatsku perionicu ili automatsku perionicu za namjenska vozila- podržavamo Vas ukoliko imate preliminarne upite vezano za konstrukciju kao i u slučaju naloga za konstrukciju i u slućaju odobrenja po pitanju vode i u delo sprovodimo Vaš individualni projekat za automatsku perionicu. Ovde spada kako cjelokupan proces planiranja tako i izvjedba. Izgradnja Vašeg postrojenja po želji slijedi po principu "ključ u ruke". Kako bismo mogli da Vam pružimo najbolji kvalitet, na tome radimo sa iskusnim partnerima.

Kupovina Kärcher automatskih perionica – investicija, koja se isplati.

Podrška i posle puštanja u rad

Takođe posle pravog planiranja i konstruisanja Kärcher automatske perionice i dalje smo uz naše klijente, pružamo podršku operaterima prilikom režima rada, tehnička uputstva i obuke, servisnu službu i markentinšku podršku, kako bismo Vam garantovali rentabilno korišćenje automatske perionice.

Podrška i posle puštanja u rad

Renomirani stručni časopisi AUTOHAUS i asp Auto Service Praxis odlikovali su omiljene marke u branši vozila. U kategoriji automatskih perionica Kärcher je izabran za pobednika u imidžu. Anketa „Best Brands“, koju je sproveo institut za istraživanje tržišta „Puls“, na reprezentativnom uzorku od 650 čitalaca časopisa AUTOHAUS- i asp utvrdila je ponuđače sa najboljim imidžom u dvanaest proizvodnih grupa. 


Kärcher je pobjednik u imidžu za kategoriju automatskih perionica

Kärcher spada u najbolje marke u 2014. godini

Kärcher su čitaoci časopisa WERKSTATT aktuelno izabrali kao najbolju marku za mobilne i stacionarne automatske perionice. Izbor se vršio od ukupno 93 marke u 12 kategorija, reprezentativna slika najvažnijih na njemačkom tržištu relevantnih marki. U izboru je učestvovalo ravno 400 čitalaca visokog afiniteta, koji u djelo sproveden uz podršku ekspertske organizacije DEKRA.

"Naši klijenti treba da budu zadovoljni - sa svime, što nudimo"

Kvalitet i rezultati u čišćenju Kärcher automatskih perionica su ubjedljivi - u intervjuu sa Kärcher-om obrazlaže, između ostalog, Michael Graf, preduzetnik i vlasnik 5 auto kuća u Brandenburg-u, prednosti, koje čišćenje pomoću Kärcher automatske perionice nosi sa sobom.