Tražite među proizvodima

Kompresorski čistači

Nepobjedivo mnogostrano – kompresorsko čišćenje pomoću Kärcher-a. Kärcher, izumitelj kompresorskog čistača, je princip kompresorskog čišćenja kontinuirano poboljšavao počevši od 1950. godine. Više učinka uz manju potrošnju. Duži vijek trajanja uz kraće vrijeme čišćenja. Ako vodeći na tržištu širom svijeta Kärcher ubjeđuje svojim proizvodnim programom, koji u svojoj tehničkoj zrelosti i mnogostranosti ispunjava svaki zahtjev: sa zagrijavanjem ili bez zagrijavanja, da elektro ili motorom sa unutrašnjim sagorijevanjem, mobilno ili stacionarno.

Kompresorski čistači na vrelu vodu
Kompresorski čistači na vrelu vodu

Pomoću vruće vode kompresorski čistači čiste još bolje kod konstantnog pritiska. Kärcher uređaji se ističu maksimalnim komforom prilikom rukovanja i najmodernijom tehnologijom.

 
Kompresorski čistači sa hladnom vodom
Kompresorski čistači sa hladnom vodom

Svakodnevno čišćenje uređaja, vozila i zgrada: Pomoću pritiska i visoke transportne snage kompresorski čistači putem hladne vode uklanjaju i čvrstu nečistoću. Idealno za velike površine.

 
Kompresorski sistemi za čišćenje
Kompresorski sistemi za čišćenje

Ako abrazivna snaga konvencionalnog kompresorskog čistača više nije dovoljna, koristi se Kärcher kompresorski agregat. Pomoću hladne ili vruće vode pod pritiskom mogu se pouzdano ukloniti čak i tvrdokorne nečistoće kao i slojevi bez ikakvog sredstva za čišćenje.

 
Stacionarni kompresorski čistači
Stacionarni kompresorski čistači

Stacionarni Kärcher kompresorski čistači su pogodni za sva mjesta, gdje je štedeći prostor potrebno istovremeno čišćenje i dezinfekcija na više mjesta.

 


 

Sredstva za čišćenje za kompresorske čistače.

Sredstva za čišćenje i njegu za Kärcher kompresorske čistače su idealna za profesionalnu primjenu na primjer u zanatstvu, industriji i prehrambenom sektoru. Postižu optimizovane rezultate čišćenja uz minimalan utrošak energije i vremena. Istovremeno zahvaljujući svojim specijalnim recepturama koje su pogodne za filtriranje redukuju opterećenje otpadne vode ostacima mineralnog ulja.

 
Čišćenje i zaštita za namenska vozila
Čišćenje i zaštita za namenska vozila

Priključiti, spojiti, otkačiti i popraviti: U svom asortimanu Kärcher ima odgovarajuće spojne djelove za sve dostupne klik-sisteme i uobičajene promere crijeva.

Raznovrsnost za industrijske primene
Raznovrsnost za industrijske primjene

Kärcher baštenska crijeva su izuzetno fleksibilna, robusna i otporna na savijanje. Tako baštenskim radovima više ništa ne stoji na putu!

 
Čistoća i higijena u prehrambenom sektoru
Čistoća i higijena u prehrambenom sektoru

Nova sloboda pokreta: Crijevo je konačno moguće praktično pomijerati od tačke A do tačke B – više nije potrebno naporno povlačiti crijevo po bašti.

 
Blistavi prizori u auto kući
Blistavi prizori u auto kući

Kärcherovi Packages za zalivanje su savršeni setovi za zalivanje oko kuće. Sa start paketom za početnike do dopunskih setova za one koji žele da nastave da izdrađuju svoj sistem za navodnjavanje.

 
 
Prednosti kompresorskih čistača na vrelu vodu

Prednosti kompresorskih čistača na vrelu vodu

Kompresorski čistači na vrelu vodu zahvaljujući temperaturi vode omogućuju redukciju radnog pritiska, utroška vremena kao količinu sredstva za čišćenje koje se primenjuje. Prednosti kompresorskih čistača na vrelu vodu u odnosu na kompresorske čistače na hladnu vodu:

  • bolji rezultat čišćenja
  • redukovana primjena sredstava za čišćenje
  • kraće vrijeme sušenja
  • poboljšana higijena
  • kraće vrijeme rada

Zahvaljujući primjeni vrele vode mogu da se postignu značajne uštede vremena i do 35 procenata kao i poboljšani rezultati čišćenja.

Kärcher iSolar. Sistemsko rešenje za čišćenje solarnih modula.

Naša preporuka:

Kompresorski čistači na vrelu vodu HDS 10/20-4 M ili kompresorski čistači na hladnu vodu HD 10/23-4 S za bolje rezultate čišćenja.

  • Veoma visok učinak u čišćenju i po površini
  • Disk četke koje rotiraju u kontra smjeru
  • Teleskopski štap od smješe karbona i staklenih niti
  • Domet 1,8 - 14 metara (zavisno od teleskopskog štapa)
Kärcher iSolar. Sistemsko rešenje za čišćenje solarnih modula.